BoKlok Steensborg Majtorp, Älmhult

Projektnamn
BoKlok Steensborg
Bostäder
16 st
Avgift
Ej fastställt
Pris
Ej fastställt
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Hösten 2023

Nya radhus i Älmhult!

Nu kommer vi tillbaka till Älmhult med 16 nybyggda radhus. Den här gången bygger vi i idylliska Majtorp som ligger centralt i Älmhult. Här planeras ett nytt bostadskvarter att växa fram som är perfekt för dig som vill ha närhet till det mesta men samtidigt vill bo tryggt och lugnt. Förskola, skola och tågstation finns inom räckhåll och skulle du vilja höja pulsen lite så finns gott om fritidsaktiviteter: fotboll, paddling, golf eller varför inte möbelshopping? Helt enkelt en perfekt plats att bo på!

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!

5 rum och kök, 117 kvm

Altan och egen trädgård

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till altanen. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger en mörkgrå våtrumsmatta. Tvättmaskin finns också, såklart!

Ovanvåning

Behöver du ett luftigt allrum, två sovrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Allrummet kan göras om till ett extra sovrum (tidbegränsat tillval) och det minsta rummet kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för dubbelsäng och många garderober. I badrummet finns dusch och plats för badkar.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av kök i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av kök i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
+ 11 till

Nära allt det viktiga

Från tomten har du mindre än 1 km till Älmhults centrum med alla butiker, restauranger och cafeér. Shopping på IKEA har du 2,5 km från tomten. För dig som behöver pendla så finns busshållplats några stenkast bort och tågstation 700 m från tomten. Skola, förskola, vårdcentral och kyrka finns inom promenadavstånd. Det finns gott om fina grönområden i trakten och flera mysiga badplatser runt Möckeln, bland annat Bökhults badplats, Näsets eller Möckelns badplats.

BoKlok Steensborg
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Susanne Neuhaus Kundansvarig

Du kan kontakta mig om du har några frågor, jag är din kontaktperson till du flyttat in.

070-230 09 89

susanne.neuhaus@boklok.se

Louise Stjernqvist Säljare

Du kan kontakta mig om du är intresserad av att köpa en bostad.

073-344 07 87

louise.stjernqvist@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Steensborg, Älmhult

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad om projektet. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning eller bindande anmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.