3 Rum och kök, 72kvmDrottninghög, Helsingborg

Objektnummer
B33S
Projektnamn
BoKlok Aroma
Antal rum
3 RoK
Boyta
72 kvm
Förråd
Ja
Balkong
Ja
Våning
3
Typ
Lägenhet
Status
Såld
Energiklass
C
Energiprestanda
68.0

Nybyggda lägenheter i Helsingborg!

Vi bygger plånboksvänliga lägenheter på Drottninghög. Nära skola, förskola, mataffär och Drottningshögsbadet plus smidiga kommunikationer till centrum. Förutom att allt detta finns på gångavstånd ligger det flera grönområden och parker.

Visste du att det förr i tiden låg en äppelodling där vi planerar bygga? Det är det som inspirerat oss till namnet BoKlok Aroma - för Aroma är just en äppelsort som togs fram i Skåne 1947.

Kontakt

Emma Ask Kundansvarig

Du kan kontakta mig om du har några frågor, jag är din kontaktperson till du flyttat in.

072-176 44 83

emma.ask@boklok.se

Emma Flodberg Säljare

Du kan kontakta mig om du är intresserad av att köpa en bostad.

072-379 38 79

emma.flodberg@boklok.se

Kvartersskiss

Utemiljö

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Lägenheternas uteplatser är vända mot den gemensamma och gröna innergården som bjuder in till möten, och flertalet lägenheter får därmed bästa solläge på sina balkonger och altaner.

De bostadsrätter vi ska bygga på Drottninghög är en del i projektet DrottningH som utvecklas av Helsingborgs stad tillsammans med Helsingborgshem. Projektet handlar om att skapa miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet i området. Med start nu och i 20 år framöver - minst. Läs mer om projektet DrottningH här!

BoKlok Aroma

Till projektet