BoKlok Månstenen Karlslund, Landskrona

Projektnamn
BoKlok Månstenen
Bostäder
30 st
Avgift från
5.000 kr
Pris från
2.195.000 kr
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Sommaren 2023

Nybyggda radhus i Landskrona

Söker du ett bekymmersfritt boende med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag? Låter det dessutom lockande att bo granne med djurpark, lekplats och simhall? Då har du hittat hem! Vi planerar nämligen för ett nytt kvarter i Karlslund, där Landskrona stad genomför ett stort förändringsarbete för att skapa ett mer tillgängligt och attraktivt bostadsområde. Att bo i nybyggt har verkligen sina fördelar, du slipper exempelvis lägga tid och pengar på renoveringar och kan ägna dig åt roligare saker.

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning BoKlok radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

5 rum och kök, 117 kvm

Altan med egen täppa, parkering och kallförråd
Pris från 2 195 000 kr, månadsavgift från 5 000 kr (driftkostnad tillkommer)

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till altanen. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns också, såklart!

 

Ovanvåning

Behöver du ett luftigt allrum, två sovrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Allrummet kan göras om till ett extra sovrum (tidbegränsat tillval) och det minsta rummet kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för dubbelsäng och många garderober. I badrummet finns dusch och plats för badkar.

Ta en rundtur
Illustration av kvarteret i BoKlok Månstenen i Landskrona
Illustration av framsidan på radhusen i BoKlok Månstenen i Landskrona
Illustrationsbild av BoKlok Månstenen i Landskrona radhus med altan och täppa
+ 10 till

Utemiljö

På baksidan ligger husets egna privata altan och täppa, som har grovplanerad jord så att du kan så gräs när säsongen tillåter. På baksidan hittar du också ditt kallförråd med gott om plats för både odlingslådor och leksaker. På framsidan finns uppfarten med plats för bilen.

Det har sedan ett par år tillbaka pågått ett omfattande utvecklingsarbete av hela Karlslundsområdet med syfte att skapa ett mer attraktivt och tillgängligt bostadsområde. Arbetets pågår fortfarande och drivs av Landskrona stad. Du kan läsa mer om utvecklingsarbetet av Karlslundsområdet på kommunens hemsida.

Morgonsol eller kvällssol?

Solstudien visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Psst! Tänk på att kringliggande hus och träd kan skugga.

Nära allt det viktiga

Karlslund ligger i de nordöstra delarna av Landskrona med cirka tre kilometer från havet. Från bostaden är det gångavstånd till allt man behöver för en bekväm vardag - exempelvis mataffär, skola och förskola. Det är inte heller långt till simhallen, Puls Arena och Landskrona BoIS. Fler fördelar med Karlslund är att det är här både djurparken och stadens största lekplats (Storan) ligger. Närheten till tågstationen som trafikeras av Pågatågen och Öresundstågen, gör läget perfekt för pendlare till exempelvis Malmö, Lund eller Helsingborg. På området finns också goda bussförbindelser.

BoKlok Månstenen
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Emma Ask Kundansvarig

Du kan kontakta mig om du har några frågor, jag är din kontaktperson till du flyttat in.

072-176 44 83

emma.ask@boklok.se

Emma Flodberg Säljare

Du kan kontakta mig om du är intresserad av att köpa en bostad.

072-379 38 79

emma.flodberg@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Månstenen, Landskrona

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad om projektet. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning eller bindande anmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.