Fördelar med nybyggt

Nybyggt är energieffektivt och underhållsfritt. Bra för plånboken, och bra för klimatet! Läs mer om fördelar med nybyggt!

Nybyggt är energieffektivt...

Energieffektiviteten i nybyggda BoKlok bostäder beror bland annat på:

  • Modern isolering som skapar god värmeprestanda. Ljudisolering och minskad störning av buller får du på köpet.
  • Moderna fönster som minimerar värmeförlusten.
  • Energiklass A för värmepanna och andra energikrävande maskiner såsom disk- och tvättmaskin.
  • Snålspolande kranar, duschar och toaletter.
  • Inga skrytytor. Genom att bara bygga de kvadratmeter som behövs sparar vi allra mest energi, eftersom de kvadratmeter vi aldrig bygger, är de allra mest energibesparande. Både under byggtiden, och under bostadens samlade livstid.

 

porträtt av Louise Stjernqvist kundansvarig på BoKlok

"Våra kunder uppskattar att vi är en del av Skanska med sina i 130 år i branschen. Det skänker en extra trygghet i osäkra tider att veta att en aktör som funnits så pass länge varit med om lågkonjunkturer förr – och tagit sig igenom dem. Som kund hos oss kan du vara trygg med att vi kommer att fortsätta bygga våra nya, trygga områden för folk med vanliga plånböcker."

Louise Stjernqvist
Kundansvarig i BoKlok Sverige

Klokt planerad nyproduktion...

Redan vid ritbordet är IKEAs inredare involverade i planeringen av våra bostäder. Med deras hjälp ser vi till att kvadratmeterna räcker längre, och rymmer lite mer. Kvadratsmart i kubik!

...och trygghet extra allt

Precis som andra bostadsutvecklare lämnar BoKlok fem års garanti på såväl entreprenad som på vitvaror.

Även oavsett garantierna är nybyggt lika med tryggt – av många anledningar. Vi är med dig längs hela din BoKlok-resa, från intresseanmälan tills att du sätter nyckeln i dörren till ditt nya hem – och ett bra tag därefter! Vi ses på sex månaderssynen, tvåårsbesiktningen och på garantibesiktningen, som sker när du bott i ditt nya hem i fem år. Vi åtgärdar eventuella fel och brister som åligger oss att ta hand om, och vår kundtjänst och eftermarknadspersonal är alltid redo att svara på frågor och hjälpa dig med svar kring frågor om skötsel och underhåll.

För dig som känner osäkerhet inför köpet på grund av att nuvarande bostad ännu inte är såld, finns möjlighet till tillträdesuppskov i upp till tre månader. Och du som oroar dig över det osäkra världsläget, men ändå inte vill missa chansen till ett klokt boende, ska veta att BoKlok ger dig rätt att kliva av avtalet om dina möjligheter till bostadsköp skulle ändras under köpresan – i det fallet förlorar du bara förskottsbeloppet på 25.000 kr.

"Jag har stor förståelse för att det kan kännas nervöst att köpa en ny bostad i tider av osäkerhet, men oavsett räntehöjningar, inflation och stigande elpriser så finns behovet av en ny bostad kvar. Och det är inte alltid möjligt att vänta med en flytt till tiderna blivit bättre. Då kan det kännas tryggt att veta att BoKloks trygghetspaket KlokAffär innefattar en begränsad avhoppskostnad. Den innebär att du kan kliva av ditt förandsavtal, och endast förlora förskottsbeloppet på 25.000 kr."

Jacob Bergfelt
Mäklare Croisette

porträtt av Jacob Bergfelt mäklare på Croisette