Fördelar med nybyggt

Nybyggt är energieffektivt och underhållsfritt. Bra för plånboken, och bra för klimatet! Ta reda på varför du ska köpa och bo i nybyggt från BoKlok!

Förutom att du slipper ge dig in i en budgivning och i stället köper ett helt nytt hem till fast pris, finns det flera goda anledningar till att välja nybyggt från BoKlok.

Till exempel är våra hus byggda i trä, vilket innebär att klimatpåverkan är låg, och vi har flera smarta lösningar som innebär att ditt hem är bra både för miljön och för din ekonomi. Vi ger dig dessutom garantier på exempelvis entreprenad och vitvaror, och finns tillhands för dig under hela köpresan samt efter inflyttning.

Nybyggt från BoKlok är energieffektivt...

Tack vare det här är nybyggda BoKlok bostäder energieffektiva:

  • Modern isolering som skapar god värmeprestanda. Ljudisolering och minskad störning av buller får du på köpet.
  • Moderna fönster som minimerar värmeförlusten.
  • Energiklass A för värmepanna och andra energikrävande maskiner såsom disk- och tvättmaskin.
  • Snålspolande kranar, duschar och toaletter.
  • Inga skrytytor. Genom att bara bygga de kvadratmeter som behövs sparar vi allra mest energi, eftersom de kvadratmeter vi aldrig bygger, är de allra mest energibesparande. Både under byggtiden och under bostadens samlade livstid.
  • Solceller i alla nya BoKlok områden, vilket betyder mer energi. Bra för miljön och bra för alla hushåll i bostadsrättsföreningen!

 

Våra kunder uppskattar att vi är en del av Skanska med sina i 135 år i branschen. Det skänker en extra trygghet i osäkra tider att veta att en aktör som funnits så pass länge varit med om lågkonjunkturer förr – och tagit sig igenom dem. Som kund hos oss kan du vara trygg med att vi kommer att fortsätta bygga våra nya, trygga områden för folk med vanliga plånböcker.

Foto av kvinna i blont hår och kortärmad beige tröja.
Linda Jansson
Säljledare, BoKlok

Klokt planerad nyproduktion...

Redan vid ritbordet är IKEAs inredare involverade i planeringen av våra bostäder. Med deras hjälp ser vi till att kvadratmeterna räcker längre, och rymmer lite mer. Kvadratsmart i kubik!

...och trygghet extra allt

Precis som andra bostadsutvecklare lämnar BoKlok fem års garanti på såväl entreprenad som på vitvaror. Och med BoKloks 7-åriga garanti säkerställs bostadsrättsföreningens ekonomi i sju år efter färdigställandet av bostadsprojektet.

Oavsett garantier är nybyggt lika med tryggt – av många anledningar. Vi är med dig längs hela din BoKlok resa, från intresseanmälan till att du sätter nyckeln i dörren till ditt nya hem – och ett bra tag därefter!

  • Vi träffas tillsammans med en oberoende besiktningsman, på garantibesiktningen, som sker när du har bott i ditt nya hem i två respektive fem år. Det är en kvalitetssäkring och trygghet för dig. 
  • Vi åtgärdar eventuella fel och brister som det åligger oss att ta hand om, och vi finns alltid tillgängliga för frågor och hjälper dig med svar kring skötsel och underhåll.

För dig som känner osäkerhet inför köpet på grund av att nuvarande bostad ännu inte är såld, finns möjlighet till tillträdesuppskov i upp till tre månader. Vi har även en begränsad avhoppskostnad, om du har skäl att kliva av förhandsavtalet.