BoKlok Myrstigen Norrlandet, Gävle

BoKlok Myrstigen Norrlandet, Gävle

Intresseanmälan
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.
Planeringsstadie med preliminär säljstart under 2024

Lägenheter i Norrlandet, Gävle

Med tanke på rådande marknadsläge så fortsätter utvecklingen av detta hållbara bostadsområde under 2024. Norrlandet är benämningen på Gävlebuktens norra kustremsa. Här bor du i natursköna miljöer med havet som granne.

Bostäder

32 st

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

2 - 4 Rum och kök

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Inflyttning

Ej fastställt

Hustyp

Lägenheter

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

 

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare]. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

 

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

 

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

 

Se visningsfilm
Ta en VR-tur

Ditt nya bostadsområde

Norrlandet är en riktig pärla känt för sina sommarvillor och sina fiskeläger. Här bor du med promenadavstånd ner till havet. Gillar du att vandra så är Norrlandets kustled en vandringsled på ca 15 km. Längs med leden finns avstickare ut på stränder och uddar för att ge möjlighet att nå fina utkiksplatser vid havet.

Med bil tar det ca 15 minuter att köra in till Gävle centrum. Med X-trafik går det även bussar och närmsta hållplats ligger på Bönavägen som går precis utanför bostadskvarteret.

Bönans förskola ligger 2,5 km bort och på vägen in mot Gävle finns flera förskolor och grundskolor.

Restauranger och fiskrökerier finns i närområdet och på gångavstånd ligger en hamn som erbjuder en trevlig och vacker miljö med närhet till bad- och lekplats.

 

Solstudie

Filmen visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Här ser du bland annat om bostaden du är intresserad av får morgonsol eller kvällssol. Psst! Tänkt på att kringliggande hus och träd kan skugga.

boklok svart ikon av sol mot brandgul bakgrund

Blockerat innehåll

Hoppsan! Här försöker vi visa en video. Vill du se den behöver du bara godkänna cookies för marknadsföring, så löser det sig!
Du kan också se filmen direkt på youtube.

BoKlok Myrstigen
Visa kartan

Sävstaholmsgatan 30

Nära till det mesta

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

BoKlok ikon kontakt pratbubbla och telefon mot grön bakgrund

Vi har svar på mycket, eller kan hänvisa dig rätt!

Intresseanmälan

Vad kul att du vill veta mer! Genom att anmäla ditt intresse lovar vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.