BoKlok Sandallén Hjärup västerstad, Staffanstorp

BoKlok Sandallén Hjärup västerstad, Staffanstorp

Intresseanmälan
Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Familjevänliga radhus i Hjärup Västerstad

Precis intill tågstationen i Hjärup utvecklas just nu en helt ny stadsdel - Hjärup Västerstad. Det blir en tät och hållbar kvartersstad med plats för 1300 bostäder, parker, skola, torg och service. Här får du tillgång till det bästa av två världar och kan njuta av en lugn tillvaro med tid för återhämtning, samtidigt som du har nära till allt du kan behöva. Med tågstationen utanför dörren når du storstadspulsen i Lund på 6 minuter eller Malmö på 10 minuter. Välkommen till det stora småstadslivet.

Bostäder

32 st

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

5 Rum och kök

Boyta

117 kvm

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Inflyttning

Våren 2026

Hustyp

Radhus

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

Radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

Vårt radhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork och tvättmaskin. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
BoKlok Sandallén
Visa kartan

Sävstaholmsgatan 30

Nära till det mesta

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

BoKlok ikon kontakt pratbubbla och telefon mot grön bakgrund

Vi har svar på mycket, eller kan hänvisa dig rätt!

Intresseanmälan

Vad kul att du vill veta mer! Genom att anmäla ditt intresse lovar vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.