BoKlok Frode Telestadshöjden, Växjö

illustrationsbild av parhusens baksidan med altan och grästäppa i BoKlok Frode i Växjö
Projektnamn
BoKlok Frode
Bostäder
29 st
Pris från
2.595.000 kr
Avgift från ca
5.560 kr
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus & Parhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
15 mars 2023
Inflyttning
Aug-Sep 2024
Säljstart 15 mars 2023

Nya parhus och radhus i Växjö

Snart kan din husdröm bli sann! Vi planerar nämligen för ett nytt hållbart och familjevänligt kvarter i natursköna Telestadshöjden. Här kan du njuta av de lummiga och rogivande omgivningarna, det sjönära läget och samtidigt ha Växjö citykärna med shopping och service en buss, eller cykeltur bort. Ett perfekt hem för hela familjen helt enkelt!

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok parhus i två våningar

Parhus, 5 rum och kök, 117 kvm

*Pris från 2 755 000 kr, avgift cirka 5 560 kr/månad

*Pris och avgift är preliminära och kan komma att justeras.

 

Vårt parhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

 

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

Radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

*Pris från 2 595 000 kr, avgift cirka 5 560 kr/månad

*Pris och avgift är preliminära och kan komma att justeras.

 

Vårt radhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

 

Ta en rundtur
Illustrationsbild av kvarteret BoKlok Frode i Växjö med radhus och parhus
Illustrationsbild av radhusens och parhusens entrésida med blomstrande träd
Illustrationsbild av parhusens baksida i BoKlok Frode i Växjö.
+ 8 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Ditt nya bostadsområde

I södra Växjö i Teleborg, intill Vikaholm ligger natursköna Telestadshöjden. Här har du lummig skog runt knuten och nära till flera sjöar med badmöjlighet och vackra promenadstråk. I närområdet finns mataffärer, förskola och skola (bland annat den nybyggda Engelska skolan F-9 med fritidsverksamhet och tillhörande idrottshall). Från bostaden är det endast 3 kilometer till Linnéuniversitetet och ungefär 6 kilometer in till Växjös citykärna med restauranger, shopping och service. Här hittar du också Växjö station Det är lätt att ta sig fram på de bra planerade gång- och cykelvägarna. Det finns också goda bussförbindelse, och närmsta busshållplats hittar du 300 meter från bostaden.

Här bor du i ett lugnt kvarter med gott om plats för hela familjen att trivas. Husen har egen grästäppa med altan, förråd och uppfart med laddsation för bilen.

Solstudie

Filmen visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Här ser du bland annat om bostaden du är intresserad av får morgonsol eller kvällssol. Psst! Tänkt på att kringliggande hus och träd kan skugga.

boklok svart ikon av sol mot brandgul bakgrund
Illustrerad kvartersskiss av BoKlok Frode i Växjö.

Kvartersskiss

Här kan du se en illustrerad skiss av ditt nya kvarter. Så att du enklare kan välja ut din favoritbostad. Välj att ladda ner den om du vill titta mer noggrant. 

Ladda ner Ladda ner
BoKlok Frode
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Broschyrer

  Läs digitalt här. Eller ladda ner, spara och läs när det passar dig. 

  Projektbroschyr

 • Utvecklingsplan Telestadshöjden

  Kommunens planer för Telestadshöjden är att bevara dess naturliga karaktär med skog, dal och naturmark. Förutom nya bostadskvarter ska området förgyllas med bland annat lekplatser, utsiktsplatser och parker som sammankopplas med vägar och stigar för bil-, gång-, och cykeltrafikanter. Och det finns planer för vård och annan service. Läs mer om kommunens planer för Telestadshöjden på deras hemsida, eller se deras grönstrukturplan för Telestadshöjden.

Kontakt

Foto på Minna Fagermar, mäklare på Croisette

Minna Fagermar Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0768 - 77 12 60

minna.fagermar@croisette.se

Foto av Susanne Neuhaus kundansvarig på BoKlok

Susanne Neuhaus Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

070-230 09 89

susanne.neuhaus@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Frode, Växjö

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.