HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Kika i listan nedan vilka lediga tjänster vi har just nu. Och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

KMA-chef till vår fabrik i Gullringen, Vimmerby

Vi söker nu en chef för vårt Kvalité-, Miljö- och Arbetsmiljöarbete. Med placering i Gullringen kommer du med hjälp av din goda kommunikativa förmåga stötta chefer och ledare i produktionen. Samtidigt är du med och driver och utvecklar miljöarbetet så att våra bostäder är det självklara hållbara alternativet för de många människorna.

Är du den vi söker?

CAD-projektör till vår fabrik Gullringen, Vimmerby

Vill du ingå i fabrikens Produkt och Byggtekniska team som fokuserar på att stötta producerande grupper med ritningar, underlag och kalkyl? Effektivitet, prisvärdhet och kvalité är i fokus. Om svaret är Ja ska du läsa vidare!

Projektcontroller, Malmö

I rollen som Projektcontroller är du aktiv och drivande i budget- och prognosarbetet och säkerställer kvalitet i inrapporterat material. Här behövs kunskaper i Oracles BI verktyg och Excel. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Spontanansökan?

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR så kan vi på BoKlok inte ta emot spontanansökningar via mejl. Men du är välkommen att skicka en ansökan via skanska.se där du godkänner hanteringen av dina personuppgifter. Lycka till!

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!