Lediga tjänster hos BoKlok

HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Se här vilka lediga tjänster vi har just nu. Och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Projektledare Efterservice, Malmö

Är du en projektledare med erfarenhet av eftermarknad och efterservice? Har du ett stort intresse för byggteknik och motiveras av att ge bra service och att göra kunder nöjda? Trivs du dessutom att jobba i ett högt tempo, är en problemlösare och har ett gott ordningssinne kommer denna roll verkligen något för dig. 

Flödesledare, Gullringen

Är du driven, prestigelös och trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut? Är du en ledare med förmåga att motivera och utveckla andra? Då kan kan denna roll vara något för dig! I rollen som flödesledare ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, samt mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet.

Affärsutvecklare, Stockholm Mälardalen

Som Affärsutvecklare hos oss är du en del av ett engagerat team och arbetar tidigt i värdekedjan för att säkerställa en landbank som möjliggör framtida BoKlok bostadsprojekt. BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och det är därför viktigt att du är engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Låter detta som en tjänst för dig tycker vi du ska söka den redan idag! 

Produktionschef, Gullringen

Som Produktionschef ansvarar du för den tillverkande verksamheten i vår fabrik i Gullringen. Du kommer att komma in i ett mycket spännande skede där stora investeringar görs i fabriken, och det finns goda förutsättningar att påverka utvecklingen inom en rad områden. Sök redan idag om du vill vara med på en resa som ger dig unika erfarenheter, spännande utmaningar och en möjlighet att vara med och förändra branschen!

Affärsutvecklare, Gävleborg och Dalarna

Som Affärsutvecklare hos oss är du en del av ett engagerat team och arbetar tidigt i värdekedjan för att säkerställa en landbank som möjliggör framtida BoKlok bostadsprojekt. BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och det är därför viktigt att du är engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Låter detta som en tjänst för dig tycker vi du ska söka den redan idag! 

Business assistant, BoKlok UK

We have a great opportunity for a Business Assistant to join our team in Hertfordshire, England in order to ensure that the day-to-day office procedures are administered effectively and efficiently. You will also support with the production of marketing collateral and promotional materials.

Spontanansökan?

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR så kan vi på BoKlok inte ta emot spontanansökningar via mejl. Men du är välkommen att skicka en ansökan via skanska.se där du godkänner hanteringen av dina personuppgifter. Lycka till!

Jobba på BoKlok

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!