HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Här kan du se vilka lediga tjänster vi har just nu. Hittar du något som verkar spännande, tveka inte att söka med en gång! 

Kundansvarig säljare, Helsingborg

Har du ett starkt kundfokus och tycker att nöjda kunder är värda att jobba lite extra för? Samtidigt som du är en van säljare med mycket driv, som trivs med att arbeta i team?

Då kan rollen som kundansvarig säljare vara något för dig! Här arbetar du med hela kundresan från intressent till tillträde och säkerställer en god kundupplevelse.

Senior Affärsutvecklare, Marknadsområde Norr

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

Se fullständig kommunlista över marknadsområde Norr här!

Senior Affärsutvecklare, Marknadsområde Väst

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 10 års branscherfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

Se fullständig kommunlista över marknadsområde Väst här!

JOBBA KLOKT I ANDRA LÄNDER!

Är du intresserad av att jobba i något av våra andra BoKlok länder?

Lediga tjänster i BoKlok UK

Lediga tjänster i BoKlok Finland 

Lediga tjänster i BoKlok Norge

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!