Lediga tjänster hos BoKlok

HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Se här vilka lediga tjänster vi har just nu. Och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Projektledare, BoKlok Housing AB, Stockholm

Är du en erfaren, driven och självständig projektledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kan du vara rätt person för rollen som projektledare till BoKlok i Region Sydöst. 

Underhålls- & Fastighetschef, Vimmerby

Har du minst 3-5 års tidigare erfarenhet av ledarskap, teknisk problemlösning och systematiskt kvalitetsarbete. Och har du dessutom god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Då kan du bli vår nya Underhålls- och fastighetschef på vår fabrik i Gullringen.

Operativ inköpare, BoKlok Housing AB

Som Operativ inköpare för alla våra arbetsplatser i Sverige ansvarar du för att säkerställa professionella inköp, samtidigt som du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten. Vi ser gärna att du har flerårig kompetens och erfarenhet av inköpsarbete både av material, tjänster och entreprenader. Är du den vi söker?

 

Affärsutvecklingschef, BoKlok Housing AB

Som Affärsutvecklingschef på BoKlok är du huvudansvarig för vår svenska landbank samt för att utveckla och ansvara för affärsutvecklingen. Du kommer vara en del av BoKlok Sveriges ledningsgrupp och en nyckelperson för att vi når våra uppsatta mål. BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och det är därför viktigt att du är engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet.

Flödesledare, Gullringen, Vimmerby

Är du driven, prestigelös och trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut? Är du en ledare med förmåga att motivera och utveckla andra? Då kan kan denna roll vara något för dig! I rollen som flödesledare ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, samt mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet.

JOBBA KLOKT I ANDRA LÄNDER!

Är du intresserad av att jobba i något av våra andra BoKlok länder?

Se vad det finns för lediga tjänster i BoKlok UK 

Jobba på BoKlok

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!