Lediga tjänster hos BoKlok

HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Se här vilka lediga tjänster vi har just nu. Och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Byggteknisk chef, Gullringen 

Vi söker just nu en driven och prestigelös Byggteknisk chef som har till uppgift att leda, planera och koordinera beställningen till fabriken in i vår verksamhet. I rollen har du ägandeskap för våra projekt samt ansvar för dialogen med Supply Chain och Byggplatsen. Tjänsten erbjuder ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter på BoKlok men också inom Skanska och IKEA.

Produktionsmedarbetare med el-kompetens, Gullringen

Hej där du som kan el, och vill arbeta i vår produktion för att se till att våra kunden har ström i uttagen när de flyttar in. Du gör alltid ditt bästa för kunden, samtidigt som du vill arbeta med ständiga förbättringar i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar. Stämmer detta in på dig – sök idag!

 

Flödesledare, Gullringen

Är du driven, prestigelös och trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut? Är du en ledare med förmåga att motivera och utveckla andra? Då kan kan denna roll vara något för dig! I rollen som flödesledare ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, samt mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet.

Spontanansökan?

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR så kan vi på BoKlok inte ta emot spontanansökningar via mejl. Men du är välkommen att skicka en ansökan via skanska.se där du godkänner hanteringen av dina personuppgifter. Lycka till!

JOBBA KLOKT I ANDRA LÄNDER!

Är du intresserad av att jobba i något av våra andra BoKlok länder?

Se vad det finns för lediga tjänster i BoKlok UK 

Jobba på BoKlok

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!