HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Här kan du se vilka lediga tjänster vi har just nu. Hittar du något som verkar spännande, tveka inte att söka med en gång! 

Affärsutvecklare, Marknadsområde Syd

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 10 års branscherfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper och kontakter är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

Se fullständig kommunlista över marknadsområde Syd här!

Senior Affärsutvecklare, Marknadsområde Norr

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

Se fullständig kommunlista över marknadsområde Norr här!

Affärsutvecklare, Marknadsområde Väst

Du har en minst 3-årig teknisk eller ekonomisk utbildning kombinerat med minst 5 års erfarenhet av detaljplanearbete. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Att vara drivande och strukturerad för att kunna ha många bollar i luften är viktigt. Du är insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav. Du har kunskap om affärslandskapet i delar av marknadsområdet, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

Se fullständig kommunlista över marknadsområde Väst här!

Senior Affärsutvecklare, Marknadsområde Väst

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 10 års branscherfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

Se fullständig kommunlista över marknadsområde Väst här!

BIM Specialist

Som BIM specialist på BoKlok kommer du att arbeta både strukturerat och innovativt med vår designstrategi. På en övergripande nivå handlar det att kvalitetssäkra vårt sätt att jobba med våra produkter men framförallt utveckla dessa för att kontinuerligt förbättra vårt arbetssätt, som i slutändan resulterar i optimering och effektivisering för själva tillverkningen av våra komponenter. Låter det intressant?

Inköpare, Gullringen

Som inköpare till vår fabrik i Gullringen kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att säkerställa försörjning av material och tjänster till produktionen. Du arbetar i hela flödet från beställning till att se att transaktioner och avtal fungerar mot våra leverantörer.

Har du relevant eftergymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av inköp mot tillverkande industri? Och har du tidigare arbetat i ett integrerat affärssystem mot tillverkningsindustrin och känner dig trygg i detta? Om ja, kan denna tjänst vara något för dig!

Projektledare Efterservice, Marknadsområde Norr

Är du en projektledare med erfarenhet av eftermarknad och efterservice? Har du ett stort intresse för byggteknik och motiveras av att ge bra service och att göra kunder nöjda? Trivs du dessutom att jobba i ett högt tempo, är en problemlösare och har ett gott ordningssinne kommer denna roll verkligen något för dig. 

JOBBA KLOKT I ANDRA LÄNDER!

Är du intresserad av att jobba i något av våra andra BoKlok länder?

Lediga tjänster i BoKlok UK

Lediga tjänster i BoKlok Finland 

Lediga tjänster i BoKlok Norge

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!