Lediga tjänster hos BoKlok

HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Se här vilka lediga tjänster vi har just nu. Och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Automationstekniker, Gullringen, Vimmerby

Som Automationstekniker på vår fabrik kommer du att arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustningen. Vi söker dig som gillar att vara ”spindeln i nätet”, samt är både hjälpsam och serviceinriktad. Vidare är du ordningsam, lyhörd samt har en förmåga att själv kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter. 

Flödesledare, Gullringen, Vimmerby

Är du driven, prestigelös och trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut? Är du en ledare med förmåga att motivera och utveckla andra? Då kan kan denna roll vara något för dig! I rollen som flödesledare ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, samt mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet.

Spontanansökan?

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR så kan vi på BoKlok inte ta emot spontanansökningar via mejl. Men du är välkommen att skicka en ansökan via skanska.se där du godkänner hanteringen av dina personuppgifter. Lycka till!

JOBBA KLOKT I ANDRA LÄNDER!

Är du intresserad av att jobba i något av våra andra BoKlok länder?

Se vad det finns för lediga tjänster i BoKlok UK 

Jobba på BoKlok

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!