HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Se nedan vilka lediga tjänster vi har just nu och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Logistikchef till vår fabrik Gullringen i Vimmerby

 

Drivs du av att förändra och effektivisera flöden och processer? Trivs du i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut, men också vara duktig på att analysera hur det långsiktiga arbetet skall fungera?

Som Logistikchef på BoKlok ansvarar du för att leda, driva och utveckla inköp och logistikverksamheten i vår fabrik i Gullringen utanför Vimmerby. 

Är du den vi söker?

 

HR Business Partner, Stockholm

I rollen som HR Business Partner leder, implementerar och driver du HR-processer med fokus på den svenska verksamheten och arbetar proaktivt med att skapa en organisationskultur som stöttas av ett högkvalitativt ledar- och medarbetarskap. Det är viktigt att du är prestigelös och förtroendeingivande. Trivs du dessutom i en miljö med många kontaktytor? Då ska du kika närmare på tjänsten som vår nya HR Business partner.

Projektledare inom efterservice, Malmö

Har du erfarenhet av teknisk service och trivs i nära samarbete med kunder? Vill du ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som projektledare? 

Om svaret är JA ska du läsa mer!

Supply Chain Manager

Vi tillsätter nu en ny Supply Chain Manager. I rollen ingår utöver att ansvara för hela inköpskedjan även att ha ett övergripande ansvar för Gullringen, vår egna fabrik där det just nu fram till 2021 pågår ett stort arbete med att göra anläggningen till en fabrik i framkant med 50% ökad kapacitet. Här krävs goda kunskaper i att kunna leda och inspirera runt 250 stycken medarbetare, varav cirka 200 yrkesarbetare.

Är du den vi letar efter? Lämna in din ansökan redan idag!

Spontanansökan?

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR så kan vi på BoKlok inte ta emot spontanansökningar via mejl. Men du är välkommen att skicka en ansökan via skanska.se där du godkänner hanteringen av dina personuppgifter. Lycka till!

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!