Lediga tjänster hos BoKlok

HEJ! SUGEN PÅ NYTT JOBB?

Vi söker hela tiden efter människor med idéer och utvecklingsvilja. Se här vilka lediga tjänster vi har just nu. Och du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Produktionsmedarbetare med el-kompetens, Gullringen

Hej där du som kan el, och vill arbeta i vår produktion för att se till att våra kunden har ström i uttagen när de flyttar in. Du gör alltid ditt bästa för kunden, samtidigt som du vill arbeta med ständiga förbättringar i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar. Stämmer detta in på dig – sök idag!

 

Operativ inköpare, Malmö

I denna roll ansvarar du för att säkerställa professionella inköp, utvecklar inköpsarbetet och ser till att våra projekt får den mest optimala inköpssupporten. Vi söker dig som har ett stort intresse och förståelse för affärer såväl som för hela projektinköpsprocessen, och tidigare kompetens och erfarenhet av inköpsarbete är ett stort plus!

Flödesledare, Gullringen

Är du driven, prestigelös och trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut? Är du en ledare med förmåga att motivera och utveckla andra? Då kan kan denna roll vara något för dig! I rollen som flödesledare ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, samt mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet.

Produktionschef, Gullringen

Som Produktionschef ansvarar du för den tillverkande verksamheten i vår fabrik i Gullringen. Du kommer att komma in i ett mycket spännande skede där stora investeringar görs i fabriken, och det finns goda förutsättningar att påverka utvecklingen inom en rad områden. Sök redan idag om du vill vara med på en resa som ger dig unika erfarenheter, spännande utmaningar och en möjlighet att vara med och förändra branschen!

Spontanansökan?

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR så kan vi på BoKlok inte ta emot spontanansökningar via mejl. Men du är välkommen att skicka en ansökan via skanska.se där du godkänner hanteringen av dina personuppgifter. Lycka till!

JOBBA KLOKT I ANDRA LÄNDER!

Är du intresserad av att jobba i något av våra andra BoKlok länder?

Se vad det finns för lediga tjänster i BoKlok UK 

Jobba på BoKlok

Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle...

... genom att erbjuda ett bättre hem till de många människorna?

Ska du på intervju?

Här har du lite kloka tips!