Nöjda kunder i fokus

På BoKlok sätter vi en stor stolthet i att lyckas med konstycket att kombinera god bostadskvalitet med ett högt upplevt värde för pengarna. Och det utan att någonsin tappa vårt fokus på nöjda kunder!

BoKloks nöjd kund-index

BoKlok mäts årligen tillsammans med andra bostadsutvecklare och bostadsbolag i en branschmätning där kundnöjdheten kartläggs och resulterar i ett nöjd kund-index (NKI).

Prognoscentret, som utför mätningarna är ett oberoende marknadsanalysföretag och uppskattningsvis ingår lite drygt 80 procent av alla nyproducerade bostadsrätter i Sverige i undersökningen. Mätningen omfattar ett tiotal faktorer, däribland personlig service, bostadens kvalitet, prisvärdhet samt pålitlighet i form av att hålla löften.

BoKlok har en lång tradition av hög kundnöjdhet och fina siffror för NKI och har under de senaste sju åren hamnat på prispallen hela sex gånger.

För 2022 uppmättes vårt NKI för nyinflyttade kunder till 77, vilket ska jämföras med branschsnittet på 74.

Allt om Prognoscentrets branschmätning

Kundnöjdhet genomsyrar hela vår värdekedja; från markköp, planering av våra hem och områden, produktion, försäljning och till när kunden väl flyttar in. Vi jobbar strukturerat med uppföljning av våra kundundersökningar och går noggrant igenom vad vi kan skruva på och göra bättre till nästa gång. Ständiga förbättringar helt enkelt – med kundnöjdhet i fokus!

Emelie Ekelund sälj och marknadschef BoKlok Sverige
Emelie Ekelund
Sälj- och marknadschef på BoKlok
flicka leker i trädgård utanför sitt grå radhus

”Vi älskar vårt hem”

”BoKloks koncept gjorde det möjligt för oss att kunna förverkliga vår dröm om ett eget, nybyggt radhus, trots att vi är en familj med tre barn i hushållet, vilket gör förutsättningarna för bostadslån sämre.

Vi älskar vårt hem och att det passar alla i vår familj. Alla barnen har eget rum, och vi kan dela upp oss även om huset inte är gigantiskt. Två badrum känns lyxigt, liksom det enorma ljusinsläppet.

BoKloks personal har varit fantastisk - trevlig och tillmötesgående. De svarar på frågor och har hjälpt till med vad vi än har behövt hjälp med.”

Angelica och Luis med barnen Domenic, Leonell och Bianca    Radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

"Det känns tryggt att ha barn här"

"Det är härligt att bo i en lägenhet som känns som ett radhus. Vi hade turen att få välja en stor tomt, och har också fått förstora vår altan så den blev precis som vi vill ha den.

Inne är det visserligen compact living, men det går verkligen att göra mysigt. Vi har medvetet möblerat för att få lägenheten att se större ut, men upplever ändå att vi fått in allt vi vill och behöver.

Turordningsdragningen var spännande, så klart, men mycket rättvis. Vi har också fått hjälp och stöd genom hela köpprocessen, även efteråt när vi haft frågor, vilket känns jättebra."

Felicia och Jonas med Joel
Lägenhet, 4 rum och kök, 85 kvm

Porträtt på en familj som sitter på sitt trädäck och sonen leker med katten i gräsmattan
Kvinna i kort vitt hår och glasögon som ler bredvid  leende man i lila och vit randig skjorta.

”Vi föll direkt för planlösningen!”

"Jag kände ju direkt när jag kom in, att här vill jag bo. Vi ville flytta från vårt hus på 250 kvadratmeter och jag hade ju sett framför mig just det här – kök och stort öppet rum, två sovrum och ett rum där vi kan ha våra datorer.

All service finns dessutom alldeles i närheten och innergården här i BoKloks kvarter är ett stort plus. Det är också väldigt tryggt och alla som vi möter härute säger Hej!”

Birgitta och Stig
Lägenhet, 4 rum och kök, 85 kvm