Våra kunder är Sveriges nöjdaste – i år igen!

Och inte undra på det. Ännu en gång lyckas vi med konststycket att kombinera hög bostadskvalitet med högt upplevt värde för pengarna – och aldrig utan att tappa vårt fokus på kunden.

För oss på BoKlok är denna utmärkelse ett bevis på att vi arbetar med rätt saker och att vi överträffar förväntningarna som finns på oss hos våra kunder. Men vi är inte nöjda där. Vi fortsätter givetvis vårt målmedvetna arbete för att ännu fler ska kunna bo i ett tryggt, trivsamt och hållbart hem.

På BoKlok är vi otroligt stolta över att för fjärde gången vinna förstapriset. Toppbetyg i kvalitet och prisvärdhet är viktiga delar i vårt framgångsrecept. Särskilt roligt är det att vi ligger i topp i bland annat kategorin prisvärdhet och bostadskvalitet – det visar att det går att kombinera två parametrar som ofta ses som varandras motsatser. Den kombinationen, tillsammans med toppbetyg även för informationsmaterial samt alla våra engagerade medarbetare gör att vi återigen får den här utmärkelsen. Vi arbetar målmedvetet och med kundens bästa för ögonen, för att skapa hållbara hem för de många människorna.

Kundnöjdhet genomsyrar hela vår värdekedja; allt från markköp, planering av våra hem och områden, produktion, försäljning och till när kunden väl flyttar in. Vi jobbar strukturerat med uppföljning av våra kundundersökningar och går noggrant igenom vad vi kan göra bättre. Ständiga förbättringar helt enkelt.

Emelie Ekelund sälj och marknadschef BoKlok Sverige
Emelie Ekelund
Sälj- och marknadschef på BoKlok Sverige

Sveriges nöjdaste bostadskunder - för fjärde gången på sex år

BoKlok mäts årligen tillsammans med andra bostadsutvecklare och bostadsbolag i en branschmätning där kundnöjdheten kartläggs och resulterar i ett nöjd kund-index (NKI).

Prognoscentret, som utför mätningarna är ett oberoende marknadsanalysföretag och uppskattningsvis ingår lite drygt 85 procent av alla nyproducerade bostadsrätter i Sverige i undersökningen. Mätningen omfattar ett tiotal faktorer, däribland personlig service, bostadens kvalitet, prisvärdhet samt pålitlighet i form av att hålla löften.

BoKlok kom på förstaplats med ett NKI (nöjd kund-index) på 79, vilket kan jämföras med branschsnittet på 75. NKI beskriver hur nöjda bostadsköparna är med BoKlok och baseras på bostäder som färdigställts för inflyttning under 2021. Mätningen sker i samband med inflyttningen.

Allt om Prognoscentrets branschmätning

flicka leker i trädgård utanför sitt grå radhus

”Vi älskar vårt hem”

Bokloks koncept gjorde det möjligt för oss att kunna förverkliga vår dröm om ett eget, nybyggt radhus, trots att vi är en familj med tre barn i hushållet, vilket gör förutsättningarna för bostadslån sämre.

Vi älskar vårt hem och att det passar alla i vår familj. Alla barnen har eget rum, och vi kan dela upp oss även om huset inte är gigantiskt. Två badrum känns lyxigt, liksom det enorma ljusinsläppet.

BoKloks personal har varit fantastisk - trevlig och tillmötesgående. De svarar på frågor och har hjälpt till med vad vi än har behövt hjälp med.”

Angelica och Luis med barnen Domenic, Leonell och Bianca    Radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

"Det känns tryggt att ha barn här"

"Det är härligt att bo i en lägenhet som känns som ett radhus. Vi hade turen att få välja en stor tomt, och har också fått förstora vår altan så den blev precis som vi vill ha den.

Inne är det visserligen compact living, men det går verkligen att göra mysigt. Vi har medvetet möblerat för att få lägenheten att se större ut, men upplever ändå att vi fått in allt vi vill och behöver.

Turordningsdragningen var spännande, så klart, men mycket rättvis. Vi har också fått hjälp och stöd genom hela köpprocessen, även efteråt när vi haft frågor, vilket känns jättebra."

Felicia och Jonas med Joel
Lägenhet, 4 rum och kök, 85 kvm

Porträtt på en familj som sitter på sitt trädäck och sonen leker med katten i gräsmattan