Våra kunder är bland branschens nöjdaste

Varje år görs en branschmätning bland bostadsutvecklare och bostadsbolag där Prognoscentret kartlägger hur nöjda kunder ett företag har.

NÖJDA KUNDER SOM BETALAR LITE MINDRE

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nybyggd bostad, våra kunder är dessutom bland de nöjdaste i branschen! För oss på BoKlok är dessa utmärkelser ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Men vi är inte nöjda där. Vi fortsätter givetvis vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt, snyggt och hållbart hem, till ett lågt pris.

BoKlok Tornseglaren i Höganäs vann ”bästa projekt”!

En av utmärkelserna var ”bästa projekt” och gick till BoKlok Tornseglaren, ett lägenhetsprojekt i Höganäs med ett NKI på 87, vilket kan jämföras med branschsnittet på 72.

”Det här är fantastiskt! Vi som jobbat med projektet är både jätteglada och jättestolta. Det här är ett bevis på att allt arbete vi lagt ned gett resultat – vi har lyckats helt enkelt! Många faktorer har såklart spelat in, men alla som arbetat med projektet ska ge sig själva en stor klapp på axeln, vilket team!”

Maria Forssell, kundansvarig säljare på BoKlok och ansvarig för BoKlok Tornseglaren.

Totalt har BoKlok hela fyra projekt på topp tio-listan för projekt med nöjdast kunder. Förutom BoKlok Tornseglaren återfinns även BoKlok Teaken, BoKlok Åkern och BoKlok Solbacka, alla i Stockholmsområdet, på topp tio-listan. Kul tycker vi!

SVERIGES NÖJDASTE KUNDER 2017 OCH 2018

Visste du att BoKlok blev årets vinnare 2017 och 2018 med branschens nöjdaste kunder och ett NKI på 76? Trots att vi har ökat vår kundnöjdhet från 76 till 78 räckte det tyvärr inte till en förstaplats 2019. Men vi hänger inte läpp för det, tvärtom! Vi ser att vårt hårda arbete lönar sig för både oss och våra kunder.


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

För människor och planeten

Mer om hållbarhet