VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

För att ge fler möjlighet att se sig om i våra visningshem har vi spelat in filmer med personliga visningar där vi visar dig runt, rum för rum. Du kan också välja att gå på en virtuell visning. Då är det du som styr visningen genom klicka dig runt i bostaden, och kan bland annat välja att se rummen med eller utan möbler. Och kanske bäst av allt - du kan göra det när det passar just dig!

Tänk på att det kan förekomma skillnader mellan de hem som visas upp här i visningsfilmerna, och det du funderar på att köpa. Det kan bero på att den bostad du är intresserad av är av en senare version än det visningshem som filmen är inspelad från.

Har du funderingar kring detaljer i den bostad du är intresserad av är du välkommen att höra av dig till projektets kontaktperson.

 TITTA IN I VÅR ETTA

Kvadratsmart - javisst! Välkommen in i vår välplanerade etta på 31 kvadratmeter. Johan tar dig igenom hela lägenheten från hallen, genom köket och ut på den franska balkongen.

TITTA IN I VÅR TVÅA

På IKEA Västerås har vi byggt upp och möblerat en planenlig tvårumslägenhet på 55 kvadratmeter inne i varuhuset. I den här filmen bjuder vår säljare Hampus in dig på en visning.

Dessutom ger IKEA-inredaren Anna extra tips och trix kring förvaring mot slutet av filmen. Välkommen in!

TITTA IN I VÅR TREA

Här visar Louise dig runt i vår möblerade visningslägenhet i Älmhult. En spegelvänd trerumslägenhet på 72 kvadratmeter. Stig på!

Det finns vissa skillnader mellan en spegelvänd och rätvänd trea. I den spegelvända trean får du plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). 

TITTA IN I VÅR FYRA

Följ med till Åhus en solig dag i juni och ta en rundvandring i vår möblerade visningslägenhet. Linda visar dig runt i alla fyra rum och kök på totalt 85 kvadratmeter. Varmt välkommen!

TITTA IN I VÅRT RADHUS

Välkommen in på husesyn med Sara i vårt radhus på 117 kvadratmeter!

Vi bygger också kedjehus och parhus. Dessa ser till stort sett likadana ut invändigt som vårt radhus. Den största skillnaderna är att parhus och radhus som är placerade på en gavel har ett par extra fönster. Kedjehusen är fristående med ytterligare fönster som ger ännu mer ljus till bostaden.


GÅ PÅ VIRTUELL VISNING!

Välj den bostad du är intresserad av här nedanför, och ta sedan en husesyn genom klicka dig fram rum för rum via pilarna på golvet. Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse. 

Välkommen in! 

Lägenhet 1 rok - 31 kvm
Lägenhet 2 rok - 55 kvm
Lägenhet 3 rok - 72 kvm
Lägenhet 4 rok - 85 kvm
Radhus 5 rok - 117 kvm

Fördelar med att bo i nybyggt

Adjöss, tidsödande underhåll

Att bo i nybyggt är praktiskt och bekymmerslöst.

Hemma bäst!

Bara för att våra bostäder är likadana behöver era hem verkligen inte vara det. Hur vill du ha det hos dig?

Tryggt, trivsamt och tilltalande!

Det är orden som symboliserar livet i våra hem.