KOLL PÅ KOLBJÖRN

MÅNGSIDIGA KOLBJÖRN

Vi gillar IKEA av många anledningar, inte minst för att möbeljätten är en av våra "föräldrar"! En av sakerna med IKEA som vi gillar allra mest är dock mångsidigheten i produkterna de skapar. Varje pryl eller möbel har fler användningsområden än vad du skulle kunna tro vid första ögonkastet, vilket KOLBJÖRN-serien är ett utmärkt exempel på. 


De flesta badrum i BoKloks lägenheter är lite större än genomsnittet. Dumt då att inte utnyttja golvytan i ditt badrum ifall du behöver mer förvaringsutrymme. Men fukten i badrummet, tänker du nu? Tänk utanför boxen, som den här kloka kunden gjort: dvs tänk utanför bostaden och flytta in utemöblerna i badrummet!

"Skåpen i mitt badrum heter JOSEF och kommer från IKEA. De är egentligen avsedda att stå utomhus, men funkar alldeles utmärkt i mitt badrum."

JOSEF har utgått, men i IKEA sommarkollektioner brukar det finnas en uppdaterad förvaringsserie som tåler att stå både utomhus - och i badrum! År 2019 heter serien KOLBJÖRN.


Använd KOLBJÖRN hylla som planteringsbord eller odlingshylla till försådden. Den är också fin att förvara krukor och trädgårdsredskapen i.

Kombinera två hyllor och ett större stängbart skåp. Förvara stolsdynor och filtar i skåpet för att skydda mot väta, och använd hyllorna till förvaring av sådant som du enkelt vill komma åt.

KOLBJÖRN trivs lika bra i ditt badrum (eller varför inte i förrådet?) som på terrassen. Bara fantasin sätter gränser...


Du kanske vill kika vidare på de här artiklarna?

 

VAR VILL DU BO?

Här kan du hitta de områden vi bygger, eller planerar bygga, just nu. Hoppas något passar! 

HITTA BOSTAD