2 Rum och kök, 55kvmLillhällom, Sundsvall

2 Rum och kök, 55kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Rymlig tvåa på gaveln högst upp med balkong

När du kliver in i denna tvårumslägenhet möts du av en rymlig hall med god plats för hatthylla och skoförvaring. Här finns även dörren till ett förråd för alla dina prylar och kläder. Från hallen når du ett stort badrum med bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Köket har inredning från IKEA, rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för ett bord för alla trevliga middagar med vänner och den öppna planlösningen mot det ljusa vardagsrummet skapar fint ljus och rymd. Utanför har du en härlig balkong med fri utsikt utan grannar ovanför. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med garderober. Här kan du inreda med såväl dubbelsäng som en större byrå. Det går även att ha en liten arbetshörna här såvida inte du väljer att ha den i vardagsrummet. Den här tvåan rymmer mer än du tror!

Objektnummer

A22RG

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

2 RoK

Boyta

55 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Lägenhet

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

C

Energiprestanda

64.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Stig på! Vi visar dig en tvårumslägenhet, på 55 rymliga kvm med balkong. 

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.