3 Rum och kök, 72kvmLillhällom, Sundsvall

3 Rum och kök, 72kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Flexibel trea med rymligt kök och härlig balkong

Den här trerumslägenhet öppnar upp för massor av möjligheter! Hallen har god plats för ytterkläder och skor men också för förvaring av prylar i ett intilliggande förråd. Via hallen når du ett stort badrum med handukstork och tvättmaskin där det är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring. Härifrån har du en härlig utsikt mot vardagsrummet via en öppen planlösning. Ett extra fint ljusinsläpp kommer via den rymliga balkongen utanför, där du kan koppla av på din fritid. I det stora sovrummet som ligger intill vardagsrummet finns garderober och du kan enkelt få plats med såväl dubbelsäng och en större byrå till exempel. Det mindre rummet fungerar lika fint som barnrum eller arbetsrum. Det finns plats för såväl enkelsäng och skrivbord som träningsredskap och hobbyprylar.

Objektnummer

B32R

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

3 RoK

Boyta

72 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Lägenhet

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

C

Energiprestanda

58.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt i en rätvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den rätvända trean får du plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre). I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Välkommen in till en trerumslägenhet på 72 kvm med balkong. Denna trea har en rätvänd planlösning, vilket innebär att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean med spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.