4 Rum och kök, 85kvmLillhällom, Sundsvall

4 Rum och kök, 85kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Gavellägenhet med fyra rum och kök och härlig balkong

Entrén i denna klokt planerade fyra på gaveln bjuder på gott om plats för alla ytterkläder och skor i hallen. Där hittar du även dörren till ett rymligt förråd och ingången till ett stort badrum med handdukstork, tvättmaskin och där det dessutom är förberett för torktumlare. I det moderna, ljusa IKEA köket intill kan du ställa ifrån dig matkassarna på de flexibla arbetsytorna och goda förvaringsmöjligheter och duka upp för flera middagsgäster. Härifrån ser du ut över ett ljust, luftigt vardagsrum med öppning ut mot din rymliga balkong där du kan njuta av fri utsikt och inga grannar ovanför. Ett större sovrum med garderober finns på ena sidan av vardagsrummet och på motsatt sida har du två mindre och ljusa sovrum. Mittemellan dessa finns en klädkammare för allt det du vill dölja. Bekvämare boende får du leta efter!

Objektnummer

B42RG

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

4 RoK

Boyta

85 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Lägenhet

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

C

Energiprestanda

58.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Välkommen in i denna välplanerade lägenhet med 4 rum och kök, fördelat på en 85 kvadratsmart yta, med balkong. 

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.