3 Rum och kök, 72kvmLillhällom, Sundsvall

3 Rum och kök, 72kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Flexibel och ljus trea, högst upp med balkong

Den här trean öppnar upp för massor av möjligheter. Hallen har god plats för ytterkläder men också för förvaring av prylar i ett förråd intill. Via hallen når du ett stort badrum med handukstork och tvättmaskin, där det också är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring. Du har en härlig utsikt mot vardagsrummet via en öppen planlösning och får fint ljusinsläpp från den rymliga balkongen utanför. I det stora sovrummet med garderober kan du enkelt få plats för dubbelsäng och exempelvis en större byrå. Det mindre rummet fungerar fint som barnrum eller arbetsrum. Här finns utrymme för en enkelsäng och skrivbord, eller varför inte träningsredskap och hobbyprylar?

Objektnummer

D32S

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

3 RoK

Boyta

72 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Lägenhet

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

C

Energiprestanda

64.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt i en spegelvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den spegelvända trean får du plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Välkommen in till en trerumslägenhet på 72 kvm med balkong. Denna trea har en spegelvänd planlösning, vilket innebär att du plats med ett större matbord eftersom väggen i köket är längre än i trean med rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.