5 Rum och kök, 117kvmLillhällom, Sundsvall

5 Rum och kök, 117kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Kvadratsmart radhus med altan och trädgård

Ta chansen att flytta in i detta radhus som förenklar vardagen! Hallen välkomnar vardagens utmaningar med sitt slitstarka klinkergolv och gott om plats för alla ytterkläder och skor. Här finns också dörren till det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, och tvättmaskin. Intill ligger köket med diskmaskin, inredning från IKEA och plats för ett stort matbord. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en mysig läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för utomhuslivet med lek, avkoppling och lättskött trädgård. En trappa upp har du alla sovrummen samlade. Det största rummet rymmer både dubbelsäng, garderober och förslagsvis en större byrå. De tre sovrummen leder ut till ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum kombinerat med en liten arbetshörna. Här finns också ett extra badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla. Det här radhuset har allt du behöver.

Objektnummer

K02R

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

5 RoK

Boyta

117 kvm

Förråd

Ja

Uteplats

Ja

Våningsplan

1

Hustyp

Radhus

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

B

Energiprestanda

51.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Välkommen och kliv på! I detta radhus är 5 rum och kök fördelat på 117 rymliga kvadratmeter.

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.