EFTERLÄNGTADE BOSTADSHUS SÖKER MARK

VI TÄNKER SÅ HÄR

Om det behöver byggas många bostäder på kort tid är det bra om byggprocessen inte tar så lång tid. Så vi utvecklade en industriell process, och bostäder anpassade för vanliga människors önskemål och plånböcker.

Sommaräng

VI BYGGER GÄRNA MER!
HAR DU MARKEN?

Har du en ledig tomt som skulle kunna rymma ett nytt bostadsområde? Med detaljplan, eller där detaljplan ligger nära i tid? Våra affärsutvecklare är nämligen ständigt på jakt efter lämplig mark för kommande BoKlok projekt. Säg 20 lägenheter minst, eller varför inte det dubbla – eller mer därtill? Kanske 15 radhus – eller fler?

BoKlok finns i hela Sverige och vi har kunder som gärna vill bo klokt.

FLERFAMILJSHUS

Vårt flerfamiljshus är väldigt flexibelt. Det kan byggas i upp till fyra våningar högt och anpassas efter tomt och omgivning.

ENFAMILJSHUS

Vårt enfamiljshus kan byggas som radhus, parhus eller kedjehus. Kvadratsmart, snyggt och prisvärt, med egen trädgård och oftast egen uppfart.

Uteplats med odlingslådor och växthus

SENIORBOENDE

SilviaBo bygger på samma flexibla princip som vårt flerfamiljshus fast med ytterligare krav på kvaliteter som ska finnas med för en högre standard.

DET ÄR ENKELT ATT BYGGA MED OSS

  • Våra hus passar de flesta miljöer
    Våra hus bygger visserligen på likadana ritningar, men eftersom det finns ett antal olika kulörer, fasadmaterial, fönster och tak att välja mellan, kan vi smälta in i din miljö också. Med vårt nya flerfamiljshus kan du anpassa exploateringsgraden precis efter just era behov och tomtens möjligheter.
  • Handlingarna är redan klara
    Vi har erfarenhet från att ha projektutvecklat och byggt områden i över 20 år. Eftersom vi bygger typhus, så är alla grundläggande handlingar klara från början, oavsett vilken kostym du väljer att klä husen i. Så det behöver inte ta lång tid från att detaljplanen är godkänd tills det finns bygglov för hela kvarteret.
  • Vi bygger snabbare och stör mindre
    Vi bygger husen klart i fabrik och fraktar dem till platsen i fyrkantiga paket. Det gör att vi kan montera dem väldigt snabbt och med hög säkerhet, vilket vi vet att både medarbetare och kunder uppskattar. De kringboende uppskattar verkligen att det är snyggare, lugnare och tystare kring våra byggen. Och säkrare, eftersom färre tunga transporter behöver dundra genom området.

BYGGER DU HELLRE HYRESRÄTTER?

Det gör du rätt i. Hyresrätten är en viktig boendeform för de som inte kan eller vill investera pengar i sitt boende.

Med oss är det enkelt. Du vet vad du får, när det är klart, och vad det kostar. Det enda du behöver bry dig om är att hitta hyresgäster som uppskattar moderna och fräscha lägenheter till ett bra pris – vilket inte brukar inte vara så svårt.

Kontakta oss om du vill ha hyresvärdsreferenser.

Byggherre står vid kajkant

Ekängen i Linköping

"Det kändes tryggt att göra affärer med BoKlok. De tar ett stort ansvar för sin produkt och värnar om fastighetsägaren."

Göran Westerberg
Collegio

BYGG SENIORBOSTÄDER MED OSS

Så går det till

VI ÄLSKAR HELA SVERIGE

Vi bygger där det behövs. Inte där folk betalar mest.  Vi har nya projekt på gång i hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vill du läsa mer om oss eller om våra aktuella bostadsprojekt? Eller vill du ha lite referenser från verkligheten?

Ungt par i nybyggt kök med industrikänsla

Hälsa på folk som trivs där de bor

De här områdena är vi extra stolta över. Ta kontakt med affärsutvecklaren nära dig om du vill åka och titta.

BoKlok arbetar med förtätning av bostadsområden

Vi skapar flyttkedjor på din ort

Vi vet hur man förtätar områden på ett trivsamt sätt, så folk kan bo kvar där de trivs, men flytta till något annat.

Vi bygger gärna mer!

Har du marken? Hör då gärna av dig till våra affärsutvecklare! De älskar när plingar i mobilen och mejlboxen fylls på.