3 Rum och kök, 72kvmKallfors, Södertälje

3 Rum och kök, 72kvmKallfors, Södertälje

Se alla bilder

Nu bygger vi ännu fler lägenheter i Järna!

Efter förra succén med första etappen fortsätter vi nu att bygga 54 lägenheter i Kallfors. Här bor du pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. Perfekt för barnfamiljer då det finns hela 6 grundskolor och 11 förskolor med olika inriktningar i Järna. För den natur- och idrottsintresserade finns massor att tillgå. Kallfors Golfklubb och padelbanor några hundra meter bort samt skogsområden med promenad- och cykelstigar in till Järna. I Järna finns ishall, fotbollsplaner, ridklubbar, båtklubb och ett kulturhus. En perfekt plats att bo på!

Objektnummer

F31S

Projektnamn

BoKlok Golfklubban

Pris

2.850.000 kr

Antal rum

3 RoK

Boyta

72 kvm

Hiss

Ja

Förråd

Ja

Altan

Ja

Grästäppa

Ja

Våningsplan

1

Typ

Lägenhet

Status

Till salu

Energiklass

B

Energiprestanda

48.2

Räkna på boendet

3 Rum och kök, 72 kvm

3 Rum och kök, 72 kvm BoKlok Golfklubban Kallfors, Södertälje

  • Samarbete med Danske bank

    Vi har räknat med en 3-månadersränta på 3,55 % per 2023-02-10. Kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande boendekostnad, amortering och lånelöfte.

  • Amorteringsinformation

    Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

  • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

    I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, ekonomisk förvaltning och brf-tillägg. I den uppskattade driftskostnaden ingår varmvatten, hushållsel, TV/bredband/IP-telefoni. Kostnad för parkering och hemförsäkring tillkommer.

2850000
4362
3,55%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

756

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

Ta en VR-tur

Välkommen att kika runt i en spegelvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den spegelvända trean får du plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). Tänk på att i denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.