BoKlok Klövern Gråbo, Lerum

BoKlok Klövern Gråbo, Lerum

Intresseanmälan
Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Nya lägenheter i Lerum

I den lilla orten Gråbo kan du kombinera det bästa av två världar. Du kan njuta av den vackra naturen som bjuder in till flera fritidsaktiviteter, och samtidigt nå Göteborg på 30 minuter. Att dessutom ha skola och förskola som granne, och att kunna promenera till Gråbo centrum underlättar verkligen livspusslet. I en nybyggd lägenhet kan du lägga tid och pengar på roligare saker än oförutsedda renoveringar och underhåll.

Bostäder

60 st

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

1 - 4 Rum och kök

Boyta

31 - 85 kvm

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Säljstart

Hösten 2023

Inflyttning

Våren 2025

Hustyp

Lägenheter

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet ett rum och kök

1 rum och kök, 31 kvm

Fransk balkong eller altan

Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett klokt val. I direkt anslutning till hallen finns ett förråd med plats till förvaring. Badrummet har dusch, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagslivet. IKEA-köket i vitt är stort nog för att laga mat i på riktigt och disken gömmer du snabbt i den integrerade diskmaskinen. Det stora rummet har ett bra ljusinsläpp och plats till både soffa, ett mindre matbord och sovhörna. Och en fransk balkong eller altan.

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

 

Se visningsfilm
Ta en VR-tur

Ditt nya bostadsområde

I Lerums kommun hittar du det lilla och natursköna samhället Gråbo. Här bor du med djupa skogar och över tvåhundra sjöar runt knuten, vilket möjliggör ett stort utbud av naturupplevelser och fritidsaktiviteter. Möjlighet till fiske finns året om, och på sommaren bjuder sjöarna in till bad och paddling. Eller varför inte ta en skogspromenad.

Gråbo centrum har de senaste åren utvecklats och här hittar du det mesta du behöver som exempelvis mataffär, apotek och bibliotek. Större serviceutbud och Köpcentrumet Solkatten finns i Lerum, ungefär 8 kilometer bort.

I Gråbo finns både kommunala och enskilda skolor och förskolor, med olika inriktningar att välja mellan. Närmsta bara ett stenkast hemifrån. Även din busshållplats ligger nära, 350 meter hemifrån för att vara exakt. Bussnätet i kommunen är väl utbyggt vilket gör det möjligt att ta sig mellan orterna snabbt och smidigt. Du kan faktiskt komma hela vägen till Göteborg på 35 minuter. Tar du bilen går det 5 minuter snabbare.

 

BoKlok Klövern
Visa kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto av Jesper Rindmo, mäklare på Croisette

Jesper Rindmo Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0709-13 13 79

jesper.rindmo@croisette.se

Intresseanmälan

Vad kul att du vill veta mer! Genom att anmäla ditt intresse lovar vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.