BoKlok Björröds Ro Landvetter, Härryda

BoKlok Björröds Ro Landvetter, Härryda

Intresseanmälan
Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Nya lägenheter i Landvetter

Nu planerar vi för nya hållbara hem i Björröd, söder om Landvetter centrum. Precis intill bäckar, vattendrag och ängsmarker ska vi utveckla ett nytt familjevänligt kvarter med gröna, sociala ytor och en lekplats. I närområdet finns både förskola och skola och i Landvetter centrum, bara 2 km bort finns matbutik och service. I Björröd kan du njuta av en lantlig omgivning med vacker natur, samtidigt som du har nära till storstadspulsen i Göteborg!

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

1 - 4 Rum och kök

Boyta

31 - 85 kvm

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Hustyp

Lägenheter

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar till ytor där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet ett rum och kök

1 rum och kök, 31 kvm

Altan och grästäppa på bottenplan

Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett klokt val. I direkt anslutning till hallen finns ett förråd med plats till förvaring. Badrummet har dusch, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagslivet. IKEA-köket i vitt är stort nog för att laga mat i på riktigt och disken gömmer du snabbt i den integrerade diskmaskinen. Det stora rummet har ett bra ljusinsläpp och plats till både soffa, ett mindre matbord och sovhörna. Ettorna på bottenplan får även altan och grästäppa.

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

Se visningsfilm
Ta en VR-tur

Ett helt nytt bostadsområde, med det bästa från två världar

Naturen runt husknuten

I Björröd ska ett hundratal nya bostäder utvecklas, tillsammans med en lekplats för barnen. Här bor du i en lantlig miljö med bäckar, vattendrag, ängsmark och strövområden utanför dörren som lockar till sköna promenader och cykelturer - på egen hand, med familjen eller kanske hunden?

Service och skolor i närheten

Vårdcentral, matbutiker och restauranger finns på behändigt avstånd i Landvetter C, som du når på 10 minuter med cykel eller 5 minuter med bil. Här finns också skola (F-9) och en kilometer norr om Björröd finns förskola samt Backaskolan (F-3). 

Kommunikationsmöjligheter

I Landvetter C finns ett resecentrum med expressbuss till Göteborg. Björröd ligger därtill på ypperligt läge mellan Göteborg och Landvetter flygplats och Landvetter ingår i ett av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt där mycket kommer att ske under kommande år. 

BoKlok Björröds Ro
Visa kartan

Sävstaholmsgatan 30

Nära till det mesta

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto av Jesper Rindmo, mäklare på Croisette

Jesper Rindmo Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0709-13 13 79

jesper.rindmo@croisette.se

Intresseanmälan

Vad kul att du vill veta mer! Genom att anmäla ditt intresse lovar vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.