BoKlok Björröds Ro Landvetter, Härryda

Vardagsrum i 4 rum och kök, vy mot soffgrupp, fönster och balkong
Projektnamn
BoKlok Björröds Ro
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
1 - 4 Rum och kök
Boyta
31 - 85 kvm
Hustyp
Lägenheter
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Hösten 2023
Inflyttning
Våren 2025

Nya lägenheter i Landvetter

Nu planerar vi för nya hållbara hem i Björröd, söder om Landvetter centrum. Precis intill bäckar, vattendrag och ängsmarker ska vi utveckla ett nytt familjevänligt kvarter med gröna, sociala ytor och en lekplats. I närområdet finns både förskola och skola och i Landvetter C, bara 2 km bort finns matbutik och service. I Björröd kan du njuta av en lantlig omgivning med vacker natur, samtidigt som du har nära till storstadspulsen i Göteborg!

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet ett rum och kök

1 rum och kök, 31 kvm

Altan och grästäppa på bottenplan

Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett klokt val. I direkt anslutning till hallen finns ett förråd med plats till förvaring. Badrummet har dusch, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagslivet. IKEA-köket i vitt är stort nog för att laga mat i på riktigt och disken gömmer du snabbt i den integrerade diskmaskinen. Det stora rummet har ett bra ljusinsläpp och plats till både soffa, ett mindre matbord och sovhörna. Ettorna på bottenplan får även altan och grästäppa.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av köket i en BoKlok lägenhet med två rum och kök.
Illustrationsbild av sovrummet i en BoKlok lägenhet med två rum och kök.
Kvinna gungar sitt barnbarn och solen skiner
+ 14 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Ett helt nytt bostadsområde, med det bästa från två världar.

I Björröd råder lugnet bland villabebyggelse, vacker natur, härliga strövområden och skog. Här ska ett hundratal nya bostäder utvecklas, tillsammans med en lekplats för barnen. Endast en km norr om Björröd finns förskola samt Backaskolan (F-3).

Även matbutiker, restauranger och service finns på behändigt avstånd i Landvetter C, som du når på 10 minuter med cykel eller 5 minuter med bil. Här finns också skola (F-9) och vårdcentral, samt ett resecentrum med expressbuss till Göteborg. Landvetter ingår i ett av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt och mycket kommer ske under kommande år.

Förutom det ypperliga läget mellan Göteborg och Landvetter flygplats, och närheten till allt som en expanderande region har att erbjuda, så ger Björröd även utrymme för lugn och återhämtning. Här bor du i en lantlig miljö med bäckar, vattendrag och ängsmarken utanför dörren som lockar till sköna promenader och cykelturer, på egen hand, med familjen eller kanske hunden?

 

BoKlok Björröds Ro
Visa kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto av Jesper Rindmo, mäklare på Croisette

Jesper Rindmo Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0709-13 13 79

jesper.rindmo@croisette.se

Intresseanmälan för BoKlok Björröds Ro, Härryda

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.