2 Rum och kök, 55kvmLillhällom, Sundsvall

2 Rum och kök, 55kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Ljus tvårumslägenhet på gaveln med balkong

Denna gavellägenhet på två rum och kök, högst upp och med balkong är fantastiskt fin. Hallen har garderob och god plats för hatthylla och skohylla. Intill ligger ett förråd där du kan ha alla dina prylar, men också kläder om du så vill. Härifrån når du även ett stort badrum med handdukstork och tvättmaskin där det är förberett för torktumlare. Intill har du köket som gör att du enkelt kan ställa ifrån dig dina matkassar på de flexibla arbetsytorna. Du har ett fint ljusinsläpp tack vare en öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet och en härlig balkong. Bredvid vardagsrummet finns sovrummet med garderob och här kan du inreda med såväl dubbelsäng som en större byrå. Du kan också ha en liten arbetshörna här, såvida inte du väljer att ha den i vardagsrummet. Möjligheterna är många i denna kloka tvåa!

Objektnummer

D22RG

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

2 RoK

Boyta

55 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Lägenhet

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

C

Energiprestanda

64.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Stig på! Vi visar dig en tvårumslägenhet, på 55 rymliga kvm med balkong. 

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.