5 Rum och kök, 117kvmLillhällom, Sundsvall

5 Rum och kök, 117kvmLillhällom, Sundsvall

Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Kvadratsmart tvåplanshus med plats för vardagen

Ta chansen att flytta in direkt i ett yteffektivt radhus i familjevänliga Lillhällom. Den rymliga hallen välkomnar både stoj och stök med sitt slitstarka klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du in till det stora helkaklade badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och torktumlare. Intill ligger köket så att du smidigt kan ställa av dina matkassar när du kommer innanför dörren. Här har du ett ljust IKEA kök med mycket förvaring och du får gott om plats för ett rymligt matbord. De stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp ända vägen in till vardagsrummet, där du kan inreda med ett extra matbord om du så vill samt en rymlig soffa för hela familjen. Utanför har du en härlig altan som öppnar upp för fritiden utomhus. En trappa upp hittar du sovrummen samlade där det större sovrummet rymmer dubbelsäng, garderober och byråer. Det mindre av sovrummen funkar lika bra att använda som ett arbetsrum eller varför inte en större walk-in closet? Varje rum leder ut till ett mysigt allrum och ett till badrum - perfekt när alla ska göra sig iordning samtidigt. Det här tvåplanshuset är ett riktigt bra boende för fler olika skeden i livet.

Objektnummer

F02R

Projektnamn

BoKlok Grimman

Antal rum

5 RoK

Boyta

117 kvm

Förråd

Ja

Uteplats

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Radhus

Status

Till salu

Inflyttning

Inflyttningsklar

Energiklass

B

Energiprestanda

51.0

BoKlok ikon räntegaranti finans prognospil och dollartecken mot blå bakgrund

Tryggt och bundet lån med fastställda räntor

Välkommen till en bostadsrättsförening med trygga, bundna lån. I det här projektet har en slutfinansiering gjorts av bostadsrättsföreningens lån och räntesatserna har fastställts till fördelaktiga låga nivåer.

Prata med mäklaren för mer information samt ta del av vilka räntesatser som gäller.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Se visningsfilm

Välkommen och kliv på! I detta radhus är 5 rum och kök fördelat på 117 rymliga kvadratmeter.

Filmen kan innehålla avvikelser och produktförändringar jämfört med den bostad du är intresserad av.