5 Rum och kök, 117kvmSkaven, Vänersborg

5 Rum och kök, 117kvmSkaven, Vänersborg

Se alla bilder

Fånga husdrömmen i natursköna Skaven

I detta tvåplanshus får du solceller på taket och två uteplatser. På baksidan finns plats för altan som vi kan bygga till en extra kostnad. På uppfarten finns plats för bilen ett kallförråd, och till en extra kostnad kan kan vi bygga en väderskyddad cykelparkering. I hallen ligger ett slitstarkt klinkergolv och det stora badrummet rymmer bekvämligheter som handukstork och tvättmaskin (förberett för torktumlare). Det vita IKEA köket är utrustat med diskmaskin och mikro. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet med balkong har plats för både dubbelsäng och garderober.

Objektnummer

H16S

Projektnamn

BoKlok Järnet

Pris

2.295.000 kr

Antal rum

5 RoK

Boyta

117 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Hustyp

Radhus

Status

Till salu

Energiklass

B

Energiprestanda

53.9

Ikon av sedlar mot röd bakgrund.

200.000 kr rabatt på bostadsdrömmen

Men då måste du vara snabb! Erbjudandet gäller bara de 10 första som köper en bostad och fram till och med 2023-03-15.

Räkna på boendet

5 Rum och kök, 117 kvm

5 Rum och kök, 117 kvm BoKlok Järnet Skaven, Vänersborg

 • Samarbete med SBAB

  I detta projekt samarbetar vi med SBAB, och i exemplet har vi räknat med deras 3-månaders snittränta på 3,64 % per 2023-02-10 för de privata lånen. Räntan sätts individuellt, så kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande räntor, boendekostnad, amortering och lånelöfte.

 • Amorteringsinformation

  Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

 • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

  I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, bostadsrättstillägg och sophantering. Kostnad för hemförsäkring, TV, bredband och telefoni tillkommer.

  I den beräknade driftskostnaden ingår hushållsel, vatten och uppvärmning. Alla tre debiteras som en årsavgift av föreningen och regleras efter faktisk förbrukning.

2295000
5991
3,64%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

1945

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

Ta en VR-tur

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att i denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.