Stora 3-rumslägenhetenför den lilla familjen

BoKlok är ofta det unga parets val då första gemensamma bostaden ska köpas. Därför är det kanske inte så konstigt att vi på BoKlok ofta möter många unga, små familjer runtomkring i våra bostadsområden. Den här stora 3-rumslägenheten på 81 kvm bjuder på fina, inspirerande inredningsdetaljer som passar både vuxna och barn. Allt från vimplar i barnrummet till den läckraste köksön vi sett på länge. Välkommen in i trerumslägenheten!

I hallen har familjen valt att lägga in praktisk klinkers på en liten yta strax innanför dörren. Hatthyllan har plockats bort för en luftigare känsla, men det finns gott om krokar på väggen, vilket gör att den inte saknas. Sittplatser ovanpå skohyllan är faktiskt mer platseffektivt än en stol vid sidan av. Klokt!

Vardagsrummet hemma hos den lilla familjen med ljusgrå soffa, matta i svart vitt, TV på tv-bänk och två tavlor på de vita väggarna

Från hallen kommer vi in i köket som har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket har fått luckor i ett blont träslag och på bänkarna ligger en skiva av polerad, mörk sten.

Den stora köksön ger både extra arbetsplatsyta, men även sittplatser för snabba måltider på egen hand eller när någon vill hålla kocken sällskap. Vi gillar att samma mörka stenskiva går igen även på ön och ger köket en sammanhållen look!

På motsatt sida av köket finns vardagsutrymmet som i den här trerumslägenheten är extra generöst, eftersom paret valt bort det tredje sovrummet, som annars hade legat där soffgruppen har sin plats.

"Vi kunde inte fått en bättre förstabostad än BoKloks 3-rumslägenhet. Vi har lyxen att ha stora sociala ytor där vi kan umgås med familj och vänner, och vår dotters rum ligger lite avsides vilket gör att hon inte störs av prat och skratt när hon nattats. På sommaren har vi dessutom ett extra rum ute på altanen, och lillan kan leka ute på gräset i vår egen lilla täppa!"

Bor du också i en lägenhet eller kanske ett radhus från BoKlok? Vi är nyfikna på hur ditt BoKlok hem är inrett. Dela gärna med dig via att följa oss på Instagram: @boklok och Facebook: BoKlok Sverige och tagga dina inlägg i sociala medier med #myboklok. Då får du en chans att synas i våra sociala medier och våra reportage på vår webb.