Blå Port, Karlskrona

Lägenheter

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Karlskrona!

Nu är vi tillbaka i Karlskrona och planerar att bygga lägenheter nära både grönska och havet - och allt annat du behöver daglidags!

I början på 2018 stod lägenheterna i BoKlok Utsikten klara för inflyttning och nu är vi tillbaka på Blå Port, och planerar återigen att bygga lägenheter. BoKlok Staben ligger bara ett stenkast från BoKlok Utsikten och består två fyravåningshus med totalt 40 kloka lägenheter med ett till fyra rum och kök - och självklart finns det hiss!

Tvåorna, treorna och fyrorna får antingen balkong eller altan. Ettorna får istället ett fönster från golv till tak, där överdelen går att öppna. Och flertalet lägenheter erbjuder havsutsikt! Till varje lägenhet finns det dessutom ett förråd - antingen i huset eller på gården. Det kommer finnas ett antal parkeringsplatser att hyra på tomten, och dessa fördelas enligt turordningslistan. Fler parkeringsplatser finns att hyra cirka 150 meter bort. På området kommer det finnas en grönyta med en liten lekplats och en pergola för er grannar att umgås och där barnen kan leka.

Här har du fullt med grönområden och lummiga skogar runt om dig, bland annat Bryggareberget - ett större naturområde med skog och utsiktsplats som du tar dig till på Kärleksstigen. Och havet har du på båda sidor en kort promenad från bostaden - perfekt för fiske, båtliv, paddling och bad. Det finns dessutom en vacker skärgård med 1 650 öar att upptäcka, och närområdet erbjuder många gröna parker med plats för lek, möten och vila.

På Stumholmen ligger Karlskrona Marinmuseum med mycket kul att se och lära för både små och stora - du kan bland annat titta in i en av ubåtarna - i verklig storlek, eller gå ner under ytan och se och lära dig mer om de fiskar och annat levande som simmar i havet.

Fakta
Projektnamn BoKlok Staben
Bostäder 40 st
Månadsavgifter Ej fastställt
Prisintervall Ej fastställt
Antal rum 1-4 rum och kök
Boytor 31-85 kvm
Hustyp Lägenheter
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Våren 2020
Säljstart Våren 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Susanne Neuhaus!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra lägenheter

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stora nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

1 rum och kök

31 kvm

Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett bra alternativ. Förrådet (Klädkammaren? Sångbåset?) i hallen rymmer det som inte behöver synas. Badrummet är rejält stort och har tvättmaskin (vardagslyx!). IKEA köket är stort nog att laga mat i på riktigt. Och rummet? Det är ljust och luftigt med plats för sovhörna, soffa, matbord och lite annat gött. Som fint ljusinsläpp, till exempel.

Ta en rundtur

2 rum och kök

55 kvm
Balkong eller altan

Den har en hall med förråd och ingång till det stora (verkligen!) badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Ett vitt IKEA kök som rymmer många middagsgäster. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på balkongen eller altanen som är stor nog att möbleras med matbord eller solsängar. Sovrum med garderob, och plats för dubbelsäng. Öppet och luftigt, men också en dörr som går att stänga. Perfekt.

Ta en rundtur

3 rum och kök

72 kvm
Balkong eller altan

Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och den möblerbara balkongen eller altanen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

4 rum och kök

85 kvm
Balkong eller altan

Entré med förråd och ingång till badrum med egen tvättmaskin och plats för torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut på balkongen eller altanen. Ett större sovrum på ena sidan, två små på den andra (praktiskt!) Och en rejäl klädkammare som rymmer det du vill dölja. Vad mer kan man begära av en modern fyra? Jo, tjusiga golv, fönsterbrädor i natursten och vita väggar som en bas till din egna inredningsstil.

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar, och försöker bygga rum i trädgården med hjälp av komplementbyggnaderna. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

DU FÅR EL FRÅN SOLEN

Från och med den 1 oktober 2018 kommer alla lägenhetsprojekt som vi säljer att ha solceller på taket. Just det, alla. Vartenda ett. Utan undantag. Och utan att det kostar kunderna ett öre extra*.

Solcellssystemet kommer att ge ett energitillskott som i huvudsak används till fastighets- och hushållsel. Eventuellt överskott skickar vi ut på elnätet så fler kan få grönare el.


* Månadskostnaden kommer inte att påverkas i längden då detta är beräknat som ett medelvärde över flera år. De första åren kommer anläggningen att kosta, men efter några år kommer solcellerna att börja generera en årlig besparing till dig och din förening.


Nära allt det viktiga

Här har du nära till allt du behöver för en bekväm vardag, och mer! Skola och förskola finns båda inom 100 meter från bostaden - och inom en kilometer finns större matbutik, park, högskola, sjukhus och restauranger. Här bor du nära havet med många platser för sol och bad, och närmsta båtplats ligger cirka 600 meter från bostaden. Det är cirka två kilometer in till centrala Karlskrona där det myllrar av butiker, restauranger och caféer. Cirka 900 meter nordost från bostaden ligger närmsta tågstation - Bergåsa station, som trafikeras av både Krösatågen och Öresundstågen. Härifrån kan du ta dig söderut till Malmö eller Köpenhamn på ett smidigt sätt. Vill du hellre ta bussen finns närmsta busshållplats drygt 300 meter från tomten, och då tar det cirka 5 minuter in till centrum. Närmsta gym ligger en minuts promenad från bostaden, Karlskrona Idrottshall mindre än tre kilometer bort och NKT Arena - en större idrottsanläggning med bland annat ishallar, hallar för tennis, gymnastik, badminton och padel, en konstgräsplan, motionsspår och utegym drygt 5 kilometer från bostaden.

Förskola

100 m

Skola

100 m

Kollektivtrafik

300 m

Matbutik

1000 m

Sjukhus

1000 m

Havet

500 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet