Stockfallet, Karlstad

Parhus & Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstartat

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Karlstad!

Flytta in i välplanerade rad- och parhus i Stockfallet. Alla med egen trädgård! Här bor familjen bekvämt med skogsstråk och närhet till centrum.

Bor man på Stockfallet bor man nära skog och sjö fast med närhet till vardagspulsen i Karlstad med allt vad den innebär.

Förbi Stockfallet går Klarälvsbanan en anrik järnvägssträcka som numera är omgjord till en cykelbana vilken sträcker sig miltals genom den Värmländska landsbygden. För den som vill promenera i naturen finns det fina skogsstråk att njuta av.

I och runt Karlstad är det gott om vatten Klarälven som mynnar ut i Vänern, Kroppkärrsjön och Alstern som erbjuder allt från fiske- och badliv sommartid till långfärdsskridskor vintertid.

Psst! Visste du att en Myrvisslare är en sällsynt fjärilsart som flyger på vissa myrar i bland annat norra Skandinavien, och att den tillhör familjen tjockhuvuden?

Fakta
Projektnamn BoKlok Myrvisslaren
Bostäder 39 st
Månadsavgifter Ej fastställt
Prisintervall Ej fastställt
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Parhus & Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Vinter 2019
Säljstart Hösten 2018
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Ove Lundqvist!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra radhus

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 1.745 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 4.995 kr/mån

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till terrassen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för många garderober, och har egen balkong. Badrummet har dusch och plats för badkar. Flexibilitet, så det förslår!

MORGONSOL ELLER KVÄLLSSOL?

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa i trädgården. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras.


VÄLKOMMEN PÅ VIRTUELL VISNING I ETT INRETT BOKLOK RADHUS!

Radhuset kan innehålla detaljer, som till exempel fönsterplacering och vitvarupaket, som inte erbjuds i det bostadsprojekt du är intresserad av. Hör med din Kundansvarig Säljare för mer detaljer.


Nära allt det viktiga

På Stockfallet bor man nära allt man behöver dagligen – bra kommunikationer, centrum med mataffärer, förskola, skola, bibliotek, golfbana, lekplatser och universitet. Dessutom planeras det för en ny skola i området. Bara sex kilometer bort ligger Karlstad centrum. Bussarna går var tjugonde minut och för den som väljer ett ännu mer klimatsmart alternativ finns det välskötta gång- och cykelvägar att ta sig fram på. Från Karlstad centralstation kan du ta dig till bland annat Göteborg, Stockholm och Oslo med tåget – perfekt för dig som pendlar i jobbet eller i skolan. I Karlstad har du stora möjligheter att ägna dig åt friluftsliv oavsett vilken årstid på året det är.

Förskola

200 m

Skola

200 m

Kollektivtrafik

600 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet