2 rum och kök, 55 kvm

Lägenhet, B22RG

Gröndal, Oskarshamn

Fakta
Hustyp Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 2
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 55 kvm
Hiss Nej
Uteplats Balkong
Pris 1.045.000 kr
Månadsavgift 3.232 kr
Status Till salu
Inflyttning Inflyttningsklart
Lägenhetsnummer B22RG
Energiprestanda 83 kWh/år/kvm
Inflyttnings­klara

Tvåa som rymmer mer än du tror

Ring Johan på BoKlok för att boka tid för visning 072-973 0918.

JUST NU: 20.000 KR I PRESENTKORT PÅ IKEA! Köper du denna nyproducerade och kvadratsmarta tvåa innan 31 maj 2020 får du 20.000 kr i presentkort på IKEA - först till kvarn! Och du kan flytta in med en gång, för lägenheten är inflyttningsklar.KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt i en rätvänd tvåa! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.


Här kan du bo för
4.337 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån samt hur mycket du kommer att amortera.

2 rum och kök, 55 kvm 1.045.000 kr
Kontantinsats (15%) 156.750 kr
Lån (85%) 888.250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1.105 kr
Månadsavgift till föreningen 3.232 kr
Boendekostnad per månad* 4.337 kr

Detta ingår

Hej, jag heter Johan Stenis!

Jag är ansvarig säljare. Du kan mejla eller ringa mig om du är intresserad av att köpa en bostad, eller om du har frågor.

EN ÄNNU KLOKARE AFFÄR!

Vi tycker det är synd om dina bostadsdrömmar ska behöva stanna upp på grund av Coronapandemin. För att underlätta ditt beslut och minska din risk när du ska köpa bostad, har vi sänkt förskottet!

Nu betalar du bara 10.000 kr i förskott, oavsett bostad – från tidigare 25.000 kr för lägenhet och 50.000 kr för småhus. Det betyder att avhoppskostnaden är begränsad till 10.000 kr om du inte kan fullfölja ditt köp.

Erbjudandet gäller under hela 2020. Självklart ingår också vårt trygghetspaket KlokAffär, en garanti för alla som köper bostad av BoKlok.

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar, och försöker bygga rum i trädgården med hjälp av komplementbyggnaderna. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras. Även om husen har två våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse

Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet