3 Rum och kök, 72kvmNorrmalm, Sala

illustration av lägenhetshusen i boklok silvermalmen i sala
Objektnummer
A32S
Projektnamn
BoKlok Silvermalmen
Pris
1.595.000 kr
Antal rum
3 RoK
Boyta
72 kvm
Hiss
Ja
Förråd
Ja
Balkong
Ja
Våningsplan
2
Typ
Lägenhet
Status
Till salu
Energiklass
C
Energiprestanda
65.0
Försäljning pågår!

Trea med ljus och rymd

I denna trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Illustrationsbild av kök i BoKlok spegelvänd lägenhet 3 rum och kök
Illustrationsbild av kök i BoKlok spegelvänd lägenhet 3 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok spegelvänd lägenhet 3 rum och kök
+ 11 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt i en spegelvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den spegelvända trean får du plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). Bostaden kan också innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Räkna på boendet

3 Rum och kök, 72 kvm

3 Rum och kök, 72 kvm BoKlok Silvermalmen Norrmalm, Sala

  • Samarbete med Danske bank

    Vi har räknat med en 3-månadersränta på 3,55% per 2023-02-10. Kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande boendekostnad, amortering och lånelöfte.

  • Amorteringsinformation

    Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

  • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

    I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, sophämtning, ekonomisk förvaltning och brf-tillägg. I den uppskattade driftskostnaden ingår varmvatten och hushållsel.  Kostnad för TV/bredband och hemförsäkring tillkommer.

1595000
4286
3,55%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

571

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

BoKlok Silvermalmen

Till projektet